tirsdag 14. oktober 2008

Kommuanarkistisk Kakearmé.

Jeg og venninna mi, Synne(som er sinnsykt tøff, dere som har møtt henne vet hva jeg mener. Ikke at noen leser dette enda, men dere vet det), har startet et eget politisk parti. Kommuanarkistisk Kakearmé. Putt det på stemmeseddelen 2009, er du snill. Vi har ikke fått det inn på valglista enda, men det kommer! Vi jobber for øyeblikket med å utforme partiprogram, saker og liknende. Snart holder vi underskriftskampanje for å få komme inn på valglistene. 

Hvordan kom vi på det? Vi diskuterte litt om våre egne meninger. Jeg er kommunist, hun er anarkosyndikalist. Siden vi selvsagt er smartere enn alle andre bestemte vi for å teame opp om et kommuanarkistisk parti. Og vi er glade i kake. Enkelt og greit. Vi skal i regjering, og gjøre Norge om til et kommuanarkistisk samfunn, et perfekt samfunn. Hvordan har vi ikke planlagt helt enda, men det kommer nok. 

Kan nevne litt av planene våre, hvertfall. For det første. Kollektivtrafikk. Gratis for folket, og i så god stand at forsinkelser blir en stor, stor sjeldenhet. 

Dessuten har vi SVÆRE planer for å forbedre Norge med kake. Det er hovedsaken vår, kake altså. Kake er løsningen på svært mange problemer, faktisk. Barn i Afrika som sulter? Kake. Den ideen kom Marie Antoinette med allerede før den franske revolusjonen! Hun var riktignok på feil side av revolusjonen, men dog. Kake skal også benyttes for å få orden på de fattige i Norge. =Oslo var en GOD idé, men alt i alt trengs det noe bedre. Løsningen? De skal få lære seg og bake samt få selge kaker på gaten! Da kan de spise det som blir til overs også, så slipper de å sulte. 

Sånn, det var det jeg har å si for nå. Skal prøve å skrive mer aktivt etter hvert, men no promises. Husk, stem Kommuanarkistisk Kakearmé 2009! 

Ingen kommentarer: